Társadalmi szerepvállalás

2019-2020
Országos Mentőszolgálat Alapítvány támogatása
2019
Gyermekleukémia Alapítvány támogatása
2015
A Magyar Élelmiszerbank támogatása
2015
A Nagytarcsai Flex Járőrszolgálat támogatása
2014
A Magyar Mentőmotor Alapítványon keresztül az OMSz Mentőmotoros Szolgálat támogatása

A TONA Hungary Kft. azért támogatja a Magyar Mentőmotor Alapítványon keresztül az OMSz Mentőmotoros Szolgálatát, mert vezető tisztségviselői maguk is tagjai a motorosok népes táborának.

Tiszteljük és nagyon szimpatikusnak találjuk a motoros társadalom azon munkavállalóit (mentősök, rendőrök), akik hivatásuk révén megfelelő és nem utolsó sorban gyors segítséget tudnak nyújtani a bajbajutottaknak. Lényeges szempont az is, hogy a felgyorsult életünkkel járó megnövekedett veszélyhelyzetekre válaszul, az OMSz egy ilyen gyorsan és rugalmasan bevethető egységet tartson fenn. 

A Mentőmotoros Szolgálatot külső segítséggel, alapítványi formában üzemeltetni nagy kihívás a tagok számára, de egyben jól jelzi elhivatottságukat is, ehhez igyekszünk mi, a magunk módján támogatást nyújtani. A párhuzamot is megtaláltuk, hiszen az Alapítvány munkájában ugyanazt a dinamizmust véljük felfedezni, mint saját Társaságunk működésében.

A Bridgestone és Valentino Rossi támogatása pedig számunkra külön megtiszteltetés, hiszen egy jelenleg kilencszeres Világbajnok és a MotoGP hivatalos gumiszállítója – a Bridgestone világcég – mellett, a mi cégünk is szerepet vállalhatott a jó ügy érdekében!”

TONA Hungary Kft.

2310 Szigetszentmiklós, Teleki u. 60.

14207334-2-13